Wat doen wij?

Schilderen dat doen wij … al meer dan 45 jaar!

Al sinds 1975 zijn wij gepassioneerd met ons ambacht bezig!

Al meer dan 45 jaar is schilderen onze passie. Wij houden ervan om mooi, gedegen en kwalitatief hoogstaand schilderwerk af te leveren. Als echt Nieuwegeins familiebedrijf werken wij voornamelijk in de regio Utrecht, uiteraard ook daarbuiten..

Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Jaarlijks worden al onze materialen en gereedschappen gecontroleerd en gekeurd en al onze schilders zijn in het bezit van VCA & hoogwerker certificaat.

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging OnderhoudNL en werken volgens de kwaliteitsnormen van OnderhoudNL Garantie. Dit geeft u extra zekerheid, service en garantie op het geleverde schilderwerk. Vakkundigheid en betrouwbaarheid, dat is waar wij voor staan!

Uiteraard heeft schilderwerk naast verfraaiing van uw in- en exterieur, als voornaamste doel de conservering van uw hout- en muurwerk. Zeker in ons klimaat is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen, zodat uw woning of bedrijfspand in optimale conditie blijft. Dit zal op langer termijn kostenbesparend werken, wat prettig is voor uw portemonnee.

Wij geven u graag technisch advies over de juiste behandelingen en toe te passen materialen. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij het kiezen van uw kleuren.

Wij leveren onder meer de volgende diensten: