Projecten

Particulieren
Schilderwerk, het is altijd een behoorlijk karwei! Zelf de ladder op gaan in uw vakantie of laat u het schilderen? Bij een eigen woning, weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw woning tijdig te (laten) schilderen. Kies voor kwaliteit en ervaar hoe onze schilders u ontzorgen en deze klus vakkundig op zich nemen.
ZAKELIJK
Of het nou gaat om één wand sausen of het schilderen van een compleet pand, wij voorzien bedrijven graag van kleuradvies, praktische oplossingen en natuurlijk prachtig strak schilderwerk. Zo werken wij al jaren voor diverse opdrachtgevers.
NON PROFIT
Schilderwerk is essentieel als u uw pand in goede staat wilt houden. Of het nou om een zorgcomplex, kerk, kantoor of kinderdagverblijf gaat, tal van non-profit organisaties besteden hun schilderwerk uit aan Schildersbedrijf Van der Hijden. U ook?
VVE's
Tijdig én goed onderhoud van het complex is in het belang van iedereen. We gaan beleefd om met de bewoners en houden zoveel mogelijk rekening met hun dagelijkse planning, wensen en privacy. Ontdek de prettige samenwerking met onze schilders.